Sinds enige jaren is het bij NOVEX traditie om elkaar aan het begin van het jaar te ontmoeten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Een moment waarop u leden van NOVEX kunt spreken en samen het glas kunt heffen op de toekomst. Dit jaar willen we graag samenkomen in het Eerste Keramische Werkcentrum te Oisterwijk.

Mevrouw mr. Lucienne van der Geld neemt ons mee op ontdekkingstocht in de digitale wereld en bespreekt hoe de digitale nalatenschap een volwaardig onderwerp moet worden van nalatenschapsplanning- en afwikkeling.
Mevrouw mr. Lucienne van der Geld is directeur van Netwerk Notarissen en docent notarieel recht aan de Radboud Universiteit. Ook is zij raadsheer plaatsvervanger bij Hof Den Haag. Zij publiceert met name over het erfrecht en het huwelijksvermogensrecht.
Na deze presentatie heffen we het glas en is een rondleiding door het EKWC mogelijk.

Algemene informatie
Wanneer: vrijdag 20 januari 2023
Tijd: 14:15-18:30 uur
Locatie: Eerste Keramische Werkcentrum te Oisterwijk.
Kosten: € 52,50 ex btw voor NOVEX-leden
Begin december heeft u een email met de uitnodiging ontvangen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst, waarin u zich ook kunt aanmelden. Bent u de uitnodiging kwijt en wilt u aanwezig zijn op de Nieuwjaarsbijeenkomst? Stuur dan een bericht naar info@novex-executeur.nl.