NOVEX ledenoverzicht

Welkom bij de zoekmachine van NOVEX waarin u de leden van NOVEX kunt opzoeken. Bent u op zoek naar een professionele dienstverlener die de taak van executeur of vereffenaar uitoefent? Of zoekt u iemand die u kunt benoemen tot levensexecuteur of toezichthouder? Dan bent u hier op het juiste adres.

NOVEX-leden zijn professionele dienstverleners die ieder vanuit hun eigen beroepsmatige achtergrond de taak van executeur, vereffenaar, levensexecuteur of toezichthouder kunnen uitoefenen. De meeste NOVEX-leden hebben vanuit hun beroepsmatige achtergrond een eigen specialisme ontwikkeld.

In deze zoekmachine kunt u leden zoeken bijvoorbeeld op naam of plaatsnaam. Als u specifieker zoekt, bijvoorbeeld alle NOVEX-leden die u kunt benaderen om de taak van executeur of levensexecuteur uit te voeren, dan kunt u bij het veld TAAK de gewenste taak selecteren.

Ook is het mogelijk om te zoeken op beroepsmatige achtergrond, zo kunt u bijvoorbeeld alle leden van NOVEX die werkzaam zijn in het notariaat of alle NOVEX-leden die als financiële planner werken opzoeken. Heeft u vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Tip: kies een provincie als u in een ruimer gebied dan een woonplaats wilt zoeken.