Vandaag (3 april 2020) stond de Algemene vergadering en Ledenbijeenkomst gepland. Deze hebben we vanwege de nationale maatregelen rondom het coronavirus verplaatst.
De nieuwe voorgenomen datum van de bijeenkomst is dinsdag 22 september 2020. Wij hebben gezocht naar een veilige datum waarop de kans groot is dat we elkaar fysiek met zo’n grote groep kunnen ontmoeten. Het ziet er niet naar uit dat dit nog voor de zomer gaat lukken.

Omdat de fysieke Algemene Vergadering naar verwachting plaatsvindt in september, wil het bestuur van NOVEX op 17 april 2020 van 11 uur tot 12 uur een digitale Algemene Vergadering bijeenroepen. Op de agenda staat dan de voorgenomen bestuurswisseling, waarover u reeds bent bericht in de vergaderstukken die u op 6 maart jl. zijn toegezonden, zodat deze nieuwe bestuursleden aan de slag kunnen. De meeste beoogd nieuwe bestuursleden draaien al een geruime tijd mee met het bestuur en zijn er klaar voor het stokje over te nemen. De uitnodiging voor deze Algemene Vergadering ontvangt u separaat per email.

Wat de verplaatsing van de fysieke Algemene Vergadering voor u betekent, leest u hieronder.

Aangemeld voor 3 april en beschikbaar op 22 september
Had u zich aangemeld voor 3 april en kunt u ook op 22 september? Dan blijft uw aanmelding staan en zien we u graag op 22 september. U hoeft in dit geval niets te doen.

Aangemeld voor 3 april en niet beschikbaar op 22 september
Had u zich aangemeld voor 3 april maar kunt u niet op 22 september? Stuur dan een mail naar info@novex-executeur.nl. U ontvangt dan van ons een bevestiging van uw afmelding.

Niet aangemeld voor 3 april maar wel beschikbaar op 22 september
Had u zich niet aangemeld voor 3 april maar wilt u wel graag op 22 september komen? Meld u dan aan voor de bijeenkomst via onze website.