Mevrouw K.J.J. Petersen

Mevrouw K.J.J. Petersen
Naam (compleet): Mevrouw K.J.J. Petersen
Achternaam: Petersen
Bedrijfsnaam:

De NalatenschapsMakelaar

Adres: Krooneend 45
Postcode: 4105 TR
Plaats: Culemborg
Provincie: Gelderland
Telefoonnummer: 06 – 58 86 25 29
Taak: Executeur, Vereffenaar
Beroepsmatige achtergrond: Bewindvoerder
Profiel: Vaak zien mensen er tegen op om hun testament en/of om hun levenstestament te regelen. De NalatenschapsMakelaar neemt de tijd om samen met u in uw eigen omgeving uw wensen te bespreken en uitleg te geven. Na één of meerdere gesprekken ontvangt u een overzichtelijk en duidelijk advies dat u mee neemt naar de notaris voor het laten opstellen van het testament en/of levenstestament.

Het is ook mogelijk dat u als erfgenaam hulp en advies nodig heeft bij het afhandelen van de nalatenschap. Na het overlijden van een dierbare kunnen er veel emoties zijn. Hierdoor kan het moeilijk zijn om (complexe) zaken te regelen die nodig zijn voor de afhandeling van die nalatenschap. Hierbij kunt u denken aan het opruimen en leeghalen van de woning van de overledene of het doen van de aangifte voor de erfbelasting. De NalatenschapsMakelaar kunt u helpen met (een deel van) de afhandeling van de nalatenschap.

Als NalatenschapsMakelaar wil ik graag overzicht en rust voor u creëren. Hierdoor wordt u op een deskundige, betrouwbare en betrokken manier ontzorgd. Dit is een zorg minder in moeilijke tijden!
Soort lidmaatschap:

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Mevrouw K.J.J. Petersen