Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een jaarlijks terugkerend evenement waarop u uw collega’s kunt ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we terug op het afgelopen jaar en proosten we op een succesvol en gezond 2022. Komt u met ons het nieuwe jaar inluiden?

Presentatie van het geactualiseerd Protocol Executeur

In 2021 heeft de NOVEX-SCE Werkgroep Actualisering Protocol Executeur hard gewerkt om het Protocol Executeur te actualiseren. Voorheen was dit protocol alleen voor gecertificeerde leden beschikbaar. Vanwege het belang van het protocol hebben de besturen van NOVEX en SCE besloten dit geactualiseerde protocol ter beschikking te stellen aan alle NOVEX-leden. Zo kan ieder NOVEX-lid zich verlaten op de gebundelde kennis van NOVEX en SCE. De werkgroep bespreekt het gemaakte keuzes en beantwoordt graag vragen van de leden over het protocol en de daarin gemaakte keuzes.

Middagprogramma

14.15 uur – 14.45 uur: ontvangst, koffie/thee
14.45 uur – 15.00 uur: welkom door voorzitter
15.00 uur – 16.00 uur: presentatie van het geactualiseerde protocol
om 16.00 uur:                proosten op het nieuwe jaar met prosecco
16.00 uur – 17.00 uur: rondleiding door museum o.i.d.
17.00 uur – 18.30 uur: feestelijke borrel, afronding.

Keramische kunst bij EKWC

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats in het Eerste Keramische Werkcentrum te Oisterwijk. Vanaf 16 uur kunt u onder leiding van een gids een rondleiding door het museum krijgen.

Overige informatie

Kosten: € 50 ex btw voor NOVEX-leden