Dagcursus Executele

Wilt u meer weten over executele of uw kennis over executele opfrissen? Dat kan bij deze dagcursus over executele.

Waarom deze dagcursus?

Deze cursus wordt aangeboden aan de deelnemers aan de leergang Levensexecuteur en Toezichthouder als een van de vereisten voor het lidmaatschap van NOVEX, de Nederlandse Organisatie voor Executeurs. Er zijn twee manieren om lid te worden van NOVEX.

  1. Door het volgen van de Leergang Executele en Vereffening
  2. Door het volgen van de Leergang Levensexecuteur en Toezichthouder, gecombineerd met deze Dagcursus Executele.

NOVEX is een vereniging met leden die betrokken zijn bij het afwikkelen van nalatenschappen en als levensexecuteur. De vereniging biedt een platform voor het delen van kennis en ervaring. Daarnaast biedt NOVEX diverse opleidingsmogelijkheden met als doel om de kwaliteit te bevorderen van de individuele leden. De vereniging hecht er waarde aan dat alle leden beschikken over een basiskennis van de executele. Vandaar dat deze cursus als extra eis geldt na het volgen van de Leergang Levensexecuteur en Toezichthouder.

Soms is het ook fijn om de kennis die u heeft op te frissen. Ook in dat geval kunt u deze dagcursus uitstekend volgen. Er wordt zowel op het juridisch kader van de executele ingegaan als op de executele in de praktijk. U krijgt les van een twee topdocenten met veel kennis en ervaring.

Studiemateriaal

U ontvangt tijdens de dagcursus een syllabus met studiemateriaal.

Overige informatie

Prijs: € 250 ex btw voor deelnemers aan de Leergang Levensexecuteur en Toezichthouder en voor leden van NOVEX
Voor niet-leden die niet hebben deelgenomen aan de Leergang Levensexecuteur en Toezichthouder bedraagt de prijs € 495 ex btw
Kosten zijn inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal en exclusief btw.

Voor data en inschrijven: ga naar de Cursusagenda