De meerwaarde van het lidmaatschap van NOVEX

Naamsbekendheid

NOVEX spant zich in naamsbekendheid van het merk NOVEX te vergroten door middel van marketingcampagnes, zodat de particulier zich tot een NOVEX-lid zal wenden als deze op zoek is naar een professionele executeur. Voorts stelt NOVEX zich ten doel de kennis bij het publiek te verbreden over executele, vereffening en levensexecutele in het algemeen. Dit doet NOVEX door via verschillende media-kanalen kennis en wetenswaardigheden over executele, vereffening en levensexecutele te delen. Het publiek vindt hierdoor ook eerder zijn weg naar NOVEX, hetgeen weer de naamsbekendheid van NOVEX en haar leden ten goede komt.

Zichtbaarheid op NOVEX-website

NOVEX-leden worden vermeld op de website van NOVEX, als zij hierop prijs stellen. Op de website van NOVEX is het ledenbestand opgenomen in een database, die eenvoudig doorzoekbaar is. Als u dat wenst, wordt u door NOVEX geïnterviewd. Het interview wordt op uw profielpagina op de NOVEX-website geplaatst; bovendien publiceert NOVEX het interview via de gebruikelijke social media kanalen.
Het logo van NOVEX staat de leden vrij ter beschikking om te gebruiken voor hun zakelijke uitingen.

Vakbekwaamheid bevorderen: cursussen voor leden

NOVEX stelt zich onder andere ten doel de vakbekwaamheid van en de professionele taakuitoefening door executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs te bevorderen. Ten minste twee maal per jaar organiseert NOVEX voor een aantrekkelijk bedrag verdiepingscursussen voor de leden.

Intervisie: bouwen aan netwerk en kennis

Verder kunnen leden na het volgen van een introductie intervisie deelnemen aan intervisie-bijeenkomsten, waarin kennis, kunde en ervaring met elkaar worden gedeeld. Zo bouwt u een netwerk op met andere NOVEX-leden.

Ledenvoordeel

Verschillende partijen bieden NOVEX-leden aantrekkelijke kortingen bij afname van hun producten. Zo ontvangt u ledenvoordeel wanneer u cursussen volgt via  FBN Juristen en biedt Boom Uitgevers Den Haag NOVEX-leden een mooie korting bij abonnementen op een van hun producten.

Bij FBN Juristen kunt u kiezen uit verschillende producten:

1. u krijgt 10% korting op cursussen die FBN organiseert
2. u kunt het flyer-pakket  Met Recht Geregeld kopen voor uw klanten
3. er is een speciaal E-learning abonnement Familierecht voor NOVEX leden ontwikkeld, waarmee u uw vak bijhoudt
4. u kunt het NOVEX-abonnement op kennisbank Familierecht uitproberen tegen een aantrekkelijke kennismakingsprijs.
De bij FBN gevolgde cursussen komen in aanmerking voor accreditatie voor de studiepuntenverplichting ingevolge het Reglement Permanente Educatie.

Klik hier voor de brochure met het totale aanbod van FBN Juristen.

Het aanbod van Boom Uitgevers bestaat uit de volgende producten:

1. 25% korting op een (online)  jaarabonnement voor de volgende producten:
– Erf updates
– PFR updates (personen- en familierecht)
– EstateTip
– AdvoTip
– Tijdschrift Erfrecht
2. Een abonnement op Boomportaal NOVEX Pack, een contentintegratieportaal waarin je integraal en fulltext door al hun tijdschriften, ebooks en databanken kunt doorzoeken. Speciaal voor NOVEX biedt Boom een speciale collectie aan bestaande uit de rechtsgebieden Erfrecht en Personen- en familierecht tegen een aantrekkelijke abonnementsprijs.

Hier kunt u de brochure van Boom Uitgevers inzien.

Specialisatieopleiding Nalatenschapsmediation van de Stichting Nalatenschapsmediation

Voor mediators die in hun werk met nalatenschapskwesties te maken hebben of zich willen specialiseren, biedt Result Mediation in samenwerking met De stichting Nalatenschapsmediation de specialisatieopleiding Nalatenschapsmediation aan. In april start weer een nieuwe 6-daagse specialisatieopleiding.
NOVEX-leden krijgen 10% korting bij deelname aan deze opleiding. Klik hier voor meer informatie.