Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

NOVEX Actualiteitencongres 2023

Voor de vijfde keer organiseert NOVEX het jaarlijks terugkerend NOVEX Actualiteitencongres voor haar leden. Een dag exclusief voor de NOVEX-leden waarin aandacht wordt besteed aan de actualiteit toegespitst op uw vak. De actualiteiten van de drie pijlers van NOVEX, te weten executele, vereffening en levensexecutele, worden tijdens deze cursus besproken.

Het congres vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een ideale gelegenheid om niet alleen vakmatig op de hoogte te blijven, maar ook om de NOVEX-leden op informele wijze te ontmoeten.

Waarom deze cursus?

Deze actualiteitencursus is het resultaat van de wens van de besturen van NOVEX en SCE om blijvend te werken aan kwaliteitsbevordering van de leden van NOVEX. Voor gecertificeerde NOVEX-leden maakt het deelnemen aan deze actualiteitencursus deel uit van de certificeringsvereisten. Hiertoe heeft de Stichting Certificering Executeurs (SCE), de Stichting die verantwoordelijk is voor de certificering van NOVEX-leden, in 2019 besloten als waarborg van de kwaliteitseisen die zij aan gecertificeerde executeurs en vereffenaars van NOVEX stelt.

Het dagprogramma en de docenten

Het programma ziet er als volgt uit.

1 uur Actualiteiten Executele, prof. mr. Jan Biemans, als hoogleraar verbonden aan Universiteit Utrecht

1 uur Actualiteiten Vereffening, mr. Joe van Anken, als promovendus en docent verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen

1 uur Actualiteiten Levensexecuteur, mr. Jasper Nobel, als kandidaat notaris verbonden aan Grafhorst Notarissen

1 interactief vragenuur

De docenten nodigen u uit om casusposities of brandende vragen vooraf toe te zenden (naar info@novex-executeur.nl). Zij zullen deze voor zover mogelijk verwerken in de presentatie.

Overige informatie

Deelname staat open voor leden van NOVEX.
Locatie: Jaarbeurs Meetup te Utrecht
Datum: 21 november 2023
Tijd: van 9:30 uur tot 15:30 uur met netwerkborrel na afloop
Studiepunten: NOVEX/SCE 4
in aanvraag: Horus 4, KNB 4, RB 4, SOMN (BMN) 4, FFP 4
Prijs: € 385,20 exclusief btw.