Schrijf u nu in voor de leergang Executele en Vereffening!

Wilt u meer weten over executele en vereffening? En wilt u lid worden van NOVEX? Volg dan de leergang Executele en Vereffening in het voorjaar 2019.

Waarom deze leergang?

U wilt als professional gaan werken als executeur of vereffenaar, of u werkt al in de boedelpraktijk maar wenst uw kennis op te frissen? Dan is de leergang Executele en Vereffening geschikt voor u. Door deze leergang te volgen, kunt u uw klanten beter bedienen op het gebied van executele en vereffening. U krijgt les van een aantal topdocenten met veel kennis en ervaring.
Na het volgen van de leergang Executele en vereffening kunt u lid worden van NOVEX.

Wat leert u tijdens deze leergang?

De eerste dag staat volledig in het teken van de executele. Daarbij komt niet alleen de theorie, maar zeker ook het praktische gedeelte aan bod, en wordt aandacht besteed aan de Europese erfrechtverordening.
Op de tweede dag behandelen we de praktische, juridische én theoretische kant van vereffening.
Na deze twee dagen heeft u voldoende kennis om aan de slag te gaan met een praktijkcasus. De docenten bespreken deze casus tijdens de derde lesdag.

Wat zijn de toelatingseisen?

Wij verwachten dat u beschikt over basiskennis van het erfrecht. U werkt bijvoorbeeld al langere tijd met het erfrecht of u heeft onze basiscursus erfrecht gevolgd.

Meer informatie

Data: vrijdag 17 mei 2019 (09:30-17:15, waarna een diner volgt), vrijdag 24 mei 2019 (09:00-17:00) en vrijdag 7 juni 2019 (10:00-17:00)

Locatie: Hotel Bergse Bossen, Driebergen-Rijsenburg (Traaij 299, 3971 GM)

PE-punten: NOVEX (16), SCE (16), KNB (16), BPBI (8), SOMN (16), RB (16)

Kosten: € 1.670 ex btw inclusief lunches en diner op de eerste dag, cursusmateriaal (boeken en cursusmap)

Docenten: prof. mr. dr. B.M.E.M. Schols, prof. mr. T.J. Mellema-Kranenburg, O.A. Balkenende, prof. mr. drs. J. Biemans, mr. C.G.C. Engelbertink, mr. E. van den Brink-Baggerman

Inschrijven

Inschrijven voor deze leergang kan via onderstaand formulier.

https://www.novex-executeur.nl/privacy-en-disclaimer/