Schrijf u nu in voor de leergang Executele en Vereffening!

VOLGEBOEKT!

Wilt u meer weten over executele en vereffening? En wilt u lid worden van NOVEX? Volg dan de leergang Executele en Vereffening, die begint op donderdag 4 oktober.

Waarom deze leergang?

Om lid te worden van NOVEX, moet u deze leergang hebben gevolgd. Hiermee toont u namelijk aan dat u de kennis en kunde heeft die wij van onze leden verwachten. U krijgt hierbij les van een aantal topdocenten met veel kennis en ervaring. Door deze leergang te volgen, kunt u uw klanten beter bedienen op het gebied van executele en vereffening.

Wat leert u tijdens deze leergang?

De eerste dag staat volledig in het teken van de executele. Daarbij komt niet alleen de theorie, maar zeker ook het praktische gedeelte aan bod. Op de tweede dag behandelen we de praktische, juridische én theoretische kant van vereffening. Na deze twee dagen heeft u voldoende kennis om aan de slag te gaan met een praktijkcasus. De docenten bespreken deze casus tijdens de derde lesdag.

Wat zijn de toelatingseisen?

Wij verwachten dat u beschikt over basiskennis van het erfrecht. U werkt bijvoorbeeld al langere tijd met het erfrecht of u heeft onze basiscursuserfrecht gevolgd.

Meer informatie

Data: donderdag 4 oktober (09:30-19:30, waarna een diner volgt), dinsdag 9 oktober (09:00-17:00) en vrijdag 2 november (12:00-17:00)

Locatie: Hotel Bergse Bossen, Driebergen-Rijsenburg (Traaij 299, 3971 GM)

PE-punten: 16 pe-punten voor KNB, BPBI, BMN en RB (in aanvraag)

Kosten: € 1.750,- ex btw inclusief lunches en diner op de eerste dag, cursusmateriaal (boeken en cursusmap)

Docenten: prof. mr. dr. B.M.E.M. Schols, prof. mr. T.J. Mellema-Kranenburg, O.A. Balkenende, mr. P.G. Knoppers, mr. C.G.C. Engelbertink, mr. E. van den Brink-Baggerman

Inschrijven

Inschrijven voor deze leergang kan via onderstaand formulier.

https://www.novex-executeur.nl/privacy-en-disclaimer/