mevrouw M.T.G. Wijnhoven FFP

mevrouw M.T.G. Wijnhoven FFP
Naam (compleet): mevrouw M.T.G. Wijnhoven FFP
Achternaam: Wijnhoven
Bedrijfsnaam:

Daad Notarissen

Adres: Rijksstraatweg 145
Postcode: 6573 CM
Plaats: Berg en Dal
Provincie: Gelderland
Telefoonnummer: 088-0247800
Taak: Executeur
Beroepsmatige achtergrond: Financieel planner
Profiel: Ik breng uw hart, hoofd en geld met elkaar in verbinding.

Ik doe dat als Estateplanner en Executeur bij Daad notarissen in de wijde omgeving rondom Nijmegen. Daad notarissen heeft vestigingen in de gemeente Berg en Dal, Druten en Beuningen (www.daadnotarissen.nl).
Ik begeleid erflaters én erfgenamen bij het maken van keuzes over de (toekomstige) nalatenschap. Daarnaast zorg ik voor de afwikkeling van een nalatenschap na een overlijden. Dit is vaak een periode waarin een veelheid aan emoties het belang van de impact van financiële keuzes naar de achtergrond dringt. Met mijn hulp kan de balans gevonden worden tussen wat goed voelt en wat financieel goed uitwerkt.
Ik ontzorg erflaters en nabestaanden. Hierdoor krijgt u rust en een gevoel van zekerheid. U kunt het met een gerust hart loslaten.

Met financiële planning geef ik objectief en onafhankelijk inzicht in de haalbaarheid van doelen en wensen. Zowel op het gebied van pensioen (lang leven) of bij overlijden. De adviezen die daar uit voort komen zijn persoonlijk en dragen bij aan de realisatie van uw doelen en wensen.
Ik doe mijn werk met bijna 40 jaar ervaring en vanuit betrokkenheid en empathie.
Soort lidmaatschap:

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:mevrouw M.T.G. Wijnhoven FFP