mevrouw N.J. Evertze-Zonneveld

mevrouw N.J. Evertze-Zonneveld
Naam (compleet): mevrouw N.J. Evertze-Zonneveld
Achternaam: Evertze-Zonneveld
Bedrijfsnaam:

HJ Notariaat

Adres: Koningin Wilhelminalaan 13-15
Postcode: 1901 DM
Plaats: Castricum
Provincie: Noord-Holland
Telefoonnummer: 0251-659108
Taak: Executeur, Vereffenaar
Aan het woord: http://hjnotariaat.nl
Beroepsmatige achtergrond: Notariaat
Profiel: Na mijn HBO-opleiding Management Economie en Recht, specialisatie onroerend goed, ben ik via een klein zijstapje in de makelaardij in het Notariaat terecht gekomen.
Ik ben 15 jaar werkzaam in het notariaat als notarisklerk, eerst op de afdeling onroerend goed en sinds 7 jaar op de afdeling familierecht.
Het opmaken van testamenten, volmachten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomst maar ook akte van schenkingen behoort tot mijn werkzaamheden.
Mijn specialisatie is het afwikkelen van nalatenschappen, daarbij handel ik als executeur, vereffenaar of als gevolmachtigde van de erfgenamen.
Vanaf het moment dat de uitvaart geregeld dient te worden verzorg ik alle voorkomende afhandelingen, onder andere het opsporen van de erfgenamen, het opzeggen van de abonnementen, het informeren van de instanties, het beheren van de goederen uit de nalatenschap, het in kaart brengen en voldoen van de schulden, het verzorgen van de belastingaangiften tot de uiteindelijke uitbetaling van de erfdelen.
Betrokkenheid en het persoonlijk contact spreekt mij zo aan bij het begeleiden en adviseren van de nabestaanden bij de afwikkeling van de nalatenschappen.
Als lid van Novex Executeur, de Nederlandse Organisatie voor Executeurs, heb ik regelmatig overleg met collega’s, volg ik bijeenkomsten en cursussen om de meest actuele ontwikkelingen te blijven volgen.

Nienke Evertze-Zonneveld
Notarisklerk
Soort lidmaatschap:

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:mevrouw N.J. Evertze-Zonneveld