Leergang levensexecuteur / toezichthouder

Leergang Levensexecuteur / Toezichthouder

Wilt u meer weten over het werk van een levensexecuteur en/of toezichthouder en het levenstestament? Dan is deze leergang geschikt voor u.

 

Waarom deze leergang?

Wij bieden deze leergang aan voor degenen die adviseren over het levenstestament of worden benoemd tot levensexecuteur of toezichthouder. Na het volgen van deze leergang kunt u uw klanten beter bedienen op het gebied van levensexecutele.

 

Wat leert u tijdens deze leergang?

De leergang levensexecuteur/toezichthouder is een intensieve opleiding waarin zowel theorie als praktijk centraal staat. We gaan in op de juridische, financiële en medische zaken waar een levensexecuteur mee te maken krijgt. Ook bespreken we de overige zorgtaken. Bij elk onderwerp behandelen we specifiek de taak van de toezichthouder.

 

Meer informatie

Data: donderdag 24 januari 2019 (van 09.30 tot 20.00 uur) en vrijdag 25 januari 2019 (van 09.00 tot 17.00 met afsluitende borrel). Dit is inclusief overnachting. 

Locatie: Golden Tulip Ampt, Nijkerk (Berencamperweg 4, 3861 MC)

PE-punten: KNB (13) en RB (13). De PE-punten worden bij verschillende organisaties aangevraagd aan de hand van uw behoeften.

Kosten: € 1.450 exclusief btw en inclusief lunches, diner, overnachting, borrel en cursusmateriaal. Voor NOVEX-leden is de cursusprijs €1.250 exclusief btw.

Docenten: de heer O.A. Balkenende, mevrouw mr. C.G.C. Engelbertink, mevrouw drs. S. van de Merwe, de heer prof. mr. dr. B.M.E.M. Schols, mevrouw H.N. Stelma-Roorda, de heer drs. T. Trompetter, de heer G.A.F.M. Wouters en de heer mr. D. Weewer.

 

Inschrijven

Inschrijven voor deze leergang kan via onderstaand formulier.

https://www.novex-executeur.nl/privacy-en-disclaimer/