Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een jaarlijks terugkerend evenement waarop u uw collega’s kunt ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we terug op het afgelopen jaar en proosten we op een succesvol en gezond 2020. Komt u met ons het nieuwe jaar inluiden?

Nut en noodzaak van intervisie

We starten de middag met de visie van Arno Diederen. Hij is mediator-advocaat en ervaren intervisiebegeleider in de juridische dienstverlening. Hij werpt met u een korte blik op intervisie als een van de instrumenten om professionalisering van uw dienstverlening te borgen. Samen met Janine Fidder, die de afgelopen jaren veel intervisies binnen de NOVEX heeft begeleid, wordt teruggekeken op 5 jaar intervisie binnen Novex. Zij gaan vervolgens met u en uw medeleden in gesprek over uw wensen voor de toekomst: Verbetert de kwaliteit van uw dienstverlening door intervisie? Waar heeft u als Novex-lid behoefte aan? Wat is haalbaar in uw drukke praktijk en wat vindt u op dit punt wenselijk voor de organisatie op de langere termijn? Kortom: Wat is uw aller visie op intervisie?

Stoommachines en locomotieven

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Vanaf 16 uur kunt u onder leiding van een gids een rondleiding door het museum krijgen.

Overige informatie

Kosten: € 50 ex btw voor NOVEX-leden