Algemene Vergadering 17 april 2020

Op 3 april 2020 stond de Algemene vergadering en Ledenbijeenkomst gepland. Deze heeft het bestuur van NOVEX vanwege de nationale maatregelen rondom het coronavirus verplaatst. De nieuwe voorgenomen datum van de bijeenkomst is dinsdag 22 september 2020. Wij hebben gezocht naar een veilige datum waarop de kans groot is dat we elkaar fysiek met zo’n grote groep kunnen ontmoeten. Het ziet er niet naar uit dat dit nog voor de zomer gaat lukken.

Omdat de fysieke Algemene Vergadering naar verwachting plaatsvindt in september, roept het bestuur van NOVEX op 17 april 2020 van 11 uur tot 12 uur een digitale Algemene Vergadering bijeen. Op de agenda staat dan de voorgenomen bestuurswisseling, waarover u reeds bent bericht in de vergaderstukken die u op 6 maart jl. zijn toegezonden, zodat deze nieuwe bestuursleden aan de slag kunnen. De meeste beoogd nieuwe bestuursleden draaien al een geruime tijd mee met het bestuur en zijn er klaar voor het stokje over te nemen.
De uitnodiging voor deze Algemene Vergadering ontvangt u separaat per email.

Vergaderstukken Algemene Vergadering 17 april 2020

Hieronder treft u de vergaderstukken aan voor de Algemene Vergadering.

Agenda

Hieronder treft u de vragen aan die zijn ontvangen naar aanleiding van de vergaderstukken voor de Algemene Vergadering van 17 april 2020.

Op dit moment zijn er nog geen vragen ingediend.